Create

Kreativiteten flödade idag, så jag pysslade ihop ett färggrant litet kort. För att vara första gången som jag knåpat ihop något liknande så är jag faktiskt nöjd.

12

2

1

Till bas har jag använt mig av ett vitt cardstock från Panduro, som jag har färgat genom att blanda ut pärlemorfärger med vatten och genom att använda en svamp har jag fått färgerna lite ombre-aktigt i varandra.
Sedan har jag stämplat ett ”spetsband” med en clearstamp från Kristinas Scrapbooking, plus de vita fjärilarna med en annan stämpel därifrån.

Den stora fjärilen har jag först stämplat med en embossingdyna på ett vitt cardstock, och sedan strött ett genomskinligt embossingpulver över som jag smält. Stämpeln jag använt är från Kristinas Scrapbooking.
Sedan har jag helt enkelt skurit ut fjärilen och färgat in den med stämpelfärger från Versa Color, och torkat bort överflödig färg med papper. Då färgen inte fastnar på den genomskinliga embossingen så får man en fin effekt. (Dock färgas embossingen en aning av stämpelfärgen man använt så det blir ett antal nyanser ljusare, därför är det ljust rosa, inte vitt)
Därefter har jag dekorerat med svart och rosa glitterlim.

Bokstäverna har jag skurit ut av lila cardstock och dekorerat med glitterlim. Därefter har jag stansat ut en stor cirkel i ett glittrande papper från Panduro och även där dekorerat kanterna med glitterlim.

I övrigt har jag använt diverse blommor och band, och fäst sakerna har jag gjort med distanskuddar eller limpistol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.